UV ljus & UV lampor

Här hittar du UV lampor som ger din fest den där äkta känslan av att vara på en riktigt bra klubb eller varför inte på ett Full Moon Party. UV-ljuset från dessa lampor får saker som är vita eller i fluorescerande färger att få en självlysande effekt.

Våra starka UV-ljus är gjorda för professionellt bruk och går inte att jämföra med billigare varianter som är vanligt förkommande. Dessa armaturer har rätt våglängd på det ultravioletta ljuset (390-410 nanometer) vilket gör att det du belyser ”poppar upp” på rätt sätt.

För att få maximal effekt av UV ljuset bör du alltid dämpa den övriga belysningen och allra helst mörklägga din lokal så mycket det går. Du bör även se till att belysa med UV lampor från flera olika håll. På så sätt så sätt hindrar du att någon gäst står i vägen så att UV ljuset hamnar i skugga.

De här UV-lamporna passar bra till en neonfest, blacklight party, rave fest, Halloween, teater & film produktioner samt såklart när du vill att ditt dansgolv ska stå ut och få det där lilla extra som alla pratar om efteråt.